2. ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLABEROUN, PREISLEROVA 1335

Halloween

Pondělí a úterý před podzimními prázdninami se na naší škole neslo v duchu halloweenských barev, masek a kostýmů. O přestávkách byl žákům k dispozici tematický fotokoutek s různými rekvizitami, který měl velký úspěch, protože po všechny pauzy byl plně obsazen žáky i vyučujícími. Z 1. stupně, kde byl připraven na úterý a vyučující k němu připojili i další aktivity, píše Mgr. Moravcová:

,,Halloweenské dopoledne jsme si náramně užili. Focení skupinové i individuální ve stylovém foto koutku, kreslení během přestávek, výzdoba chodeb a celkově dobrá nálada nás provázela v průběhu dnešního dne. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili a přispěli kresbami. Olga Moravcová a parlament SOVIČKY“

Na 2. stupni někteří vyučující zachovali halloweenské téma i v hodinách, např. při češtině v 7. a 9. třídách si žáci četli hororové příběhy včetně úryvků ze Stockerova Dráculy.

V pondělí večer se pak pod taktovkou parlamentu SVAPS odehrávala bojovka přímo v areálu školy. Zájem byl opravdu obrovský, což potěšilo všechny, kteří se na přípravě podíleli.

Děkujeme všem zúčastněným.

Několik fotek z halloweenských dnů je ke zhlédnutí níže, velká galerie bude zpřístupněna v odkazu během několika dní.

Bc. Zuzana Kostečková